top of page
  • Foto del escritorAdmin

Àcids o Alcalins? Algú sap com es neteja això?

Actualizado: 18 ago 2020


La gran majoria de productes de neteja es divideixen entre àcids i alcalins. La població en general no ha de conèixer perquè serveix cada un o com es neteja en funció del producte escollit. Només si saps bé a qui demanar ajuda o bé a qui sol·licitar la seva neteja, podràs conèixer com ha d'usar-se cada un.

És cert que en els mobles i en les superfícies més típiques no hi havia canvis de material, pocs anaven més enllà de la fusta o el metall. Avui dia, les superfícies que podem trobar-nos en cada objecte poden ser totalment innovadores i diferents, necessitant de la mateixa manera una cura diferent.

Si no saps com es neteja, és possible que inverteixis una bona quantitat de diners en immobiliari però, per no saber cuidar-lo, ho rebutgis de seguida.

A grans trets, es fan les següents diferències respecte al pH: els alcalins s'empren com desinfectant mentre que els àcids tenen una missió de desincrustar. Aquests últims poden ser molt perjudicials per a la superfície per la seva potència.

La cura té un preu

En les variacions de resultat que es poden obtenir de la neteja, té molt a veure la qualitat dels productes de neteja utilitzats.

És cert que sabent comprar es poden estalviar certes quantitats de diners, però has de tenir en compte que els productes més barats gairebé sempre es relacionen amb uns resultats pèssims.

Aquests resultats seran baixos tant en la neteja com en la cura dels materials. Com bé diu la famosa frase, el barat acaba sortint car i això és el que pot passar si fas servir productes àcids o alcalins quan no has de fer-ho.

Sol·licita els serveis de neteja adequats i no hauràs de preocupar-te per un empitjorament en l'estat de casa teva.


78 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page