top of page
  • Foto del escritorAdmin

Servei de neteja a Comunitats de propietaris


Servei de neteja a comunitats de propietaris.

És comú que apareguin problemes entre els propietaris per la neteja de l'edifici, de fet no pensis que és un fet aïllat el que a vosaltres us passa. Per això, Olor de Net ha fet tot el possible perquè tu i els teus veïns pugueu tenir un servei de neteja comunitari amb tot el benefici que això reporta.

Principals avantatges de contractar el nostre servei de neteja.

Com podràs imaginar, la major avantatge que ofereix el contractar aquest servei és el fet d'evitar disputes entre veïns. Encara que hi hagi un alt grau de benestar en el bloc, el repartiment de tasques i el calendari de les mateixes poden ser el motiu d'inici de les discussions, per no parlar dels resultats de la neteja de cada un. Serà molt complicat que tots els veïns pensin que els altres estan duent a terme una neteja profunda.

Igualment, el servei permetrà un estalvi de temps per a tothom. Encara que pensis que només hauries de fer-ho quan et toqui i que només necessitaràs uns minuts, quan arribi el moment de la veritat et donaràs compte que es necessita temps i organització per poder fer-ho tot i fer-ho bé.

A Olor de Net hi treballen professionals amb anys d'experiència en el sector, que saben com han de treballar en funció de les característiques de cada edifici i de les peticions dels seus inquilins. Sempre s'ofereix una qualitat òptima tant en els productes utilitzats com en el resultat final de la neteja, amb el màxim respecte a cada element.

Finalment, amb la contractació d'aquest servei només t’hauràs de preocupar d'abonar el preu segons l'acordat, de tota la resta s'encarregarà la nostra

empresa de neteja.

En definitiva, viuràs en un lloc molt més tranquil per dos aspectes principals: harmonia entre veïns i higiene a l'edifici.

Servei de neteja a Comunitat de propietaris

53 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page